Summer camp

Удружење "Кликер" организује математичко-спортски ЛЕТЊИ КАМП за ученике узраста од 10-15 година. Наставу математике изводе професори Математичке гимназије. Летњи камп се организује у прелепом амбијенту на Тулби код Пожаревца у Дому ученика "Соња Маринковић". Термин боравка је од 21-31. јула 2012. године. Цена је 290 евра. Слободно време је предвиђено за спортске и културне активности. У кампу постоји интернет, теретана и спортски терени. Циљ је да деца уживају акумулирајући своје физичке и менталне снаге у природној и хуманој атмосфери. Пријаве електронски, попуњавањем формулара или путем телефона: +381-11-3611-126, +381-11-3628-375.

 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ВЕЗАНО ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ТЕЛЕКОМУ СРБИЈЕ

 

На основу сарадње Математичке гимназије и Телекома Србије, једном броју деце запослених радника Телекома ће бити омогућен бесплатан боравак у овом кампу. Прво ће се обавити тестирање у Математичкој гимназији, на основу којег ће се изабрати 20 ученика који ће боравити у овом кампу. 

У суботу, 19. маја 2012. године одржано је тестирање за децу запослених радника Телекома. Тестове можете погледати овде. Резултати теста могу се погледати овде.

 

kliker-flajer