Навигација

Селена Токовић освојила другу награду на Националном такмичењу „Пословни изазов“

Опште

Селена Токовић је освојила другу награду на Националном такмичењу „Пословни изазов“ које је одржано у Београду, 1-2. фебруара у организацији Достигнућа младих.

Тиме се Селена пласирала на „Пословни изазов западног Балкана“, такмичење које ће се одржати у Црној Гори у априлу и на којем учествују награђени ученици из Србије, Црне Горе, Хрватске и Босне и Херцеговине.

Средњошколци из 42 града из целе Србије подељени у 17 петочланих тимова су имали задатак да одговоре на следећи изазов - осмислити производ или услугу која ће помоћи наставницима и ученицима да на лакши и функционалнији начин приступају учењу. Тим који је освојио другу награду је осмислио иновативни софтвер који пребацује Word документ или белешке корисника са рачунара или телефона у mp3 формат аудио снимка.

Поред наше ученице Селене, у тиму су били још и: Kристина Шолајић – Економско-трговинска школа, Бор; Вукашин Лукић – Гимназија, Kрушевац; Милан Манић – Медицинска школа "Др Изабел Емсли Хатон", Врање; Елена Петковић – Гимназија Ивањица.

Честитамо!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7761/2023_Poslovni_izazov_-_Nacionalni_2mesto_1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7761/2023_Poslovni_izazov_-_Nacionalni_2mesto_2.jpg