Навигација

Библиотекар

Марија Грујић

 

Марија Грујић, библиотекар школе
Контакт телефон: 3628-375
Еmail: marija.grujic@mg.edu.rs
 

У школској библиотеци се налази велики број наслова из области обавезне лектире, белетристике и стручне литературе. Књиге су доступне и ученицима и професорима. Најбројнији су они примерци који се могу износити из библиотеке. Међутим, има и оних који нису за изношењене - ти примерци се могу користити у просторијама библиотеке и медијатеке.

У склопу библиотеке је и медијатека, у којој је ученицима омогућен рад на рачунарима. Медијатека може да се користи и као читаоница. Ђаци у њој могу проводити своје слободно време учећи, читајући, спремајући предавања, припремајући своје матурске радове ...

Библиотека/медијатека ради са ученицима сваког радног дана 9-15 сати.

 

Обавештења и најаве

Приче о архитектури

Математичка гимназија и Фондација Свети Архангели позивају вас на предавање "Приче о архитектури (о мерама, мери и складу)" које ће се одржати у Математичкој гимназији у петак, 22. новембра 2019. године у 13 часова.

Опширније...

И ове године Телеком Србија позива ученике гимназија са специјализованим одељењима за таленте на пољу математике, информатике и рачунарства да учествују у новом циклусу mts app конкурса како би унапредили своје знање у креирању мобилних апликација.

Опширније...