Навигација

Обавештења

Ученици који су примељени у први разред Математичке гимназије подносе пријаву за упис у средње школе електронским путем (није потребно да долазе на упис у Математичку гимназију).

Ученици који су завршили основно образовање или последња два разреда основног образовања у иностранству или који су у Републици Србији завршили страну школу или последња два разреда основног образовања у страној школи (тј. они који су се уписали преко броја одређеног за упис ученика и који су положили пријемни испит) не могу се уписати електронским путем већ треба да дођу у Математичку гимназију на упис и треба да донесу нострификована документа од стране Министарства просвете и Решење да се распоређују преко броја у Математичку гимназију. Уколико нису добили нострификована документа и Решење да се распоређују преко броја у Математичку гимназију, иста могу донети до 31. августа 2023. године.


КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА


ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА


Задаци пријемног испита

Решења пријемног испита по групама

Прелиминарни резултати ће бити прво објављени на порталу Моја средња школа (МСШ).


 

Распоред седења на пријемном испиту

  • Учионица 1 - приземље
  • Учионица 2, 3, 4, 5 - Први спрат
  • Учионица 6, 7, 8, 9, 10 - Други спрат
  • Учионица 11, 12, 13 - Трећи спрат
  • Учионица 14 - Сутерен

Накнадна пријава за полагање пријемног испита могућа је закључно са петком 28.04.2023. године до 15 часова, искључиво у средњој школи у којој се спроводи пријемни испит за који кандидат подноси накнадну пријаву.


Презентација са родитељског састанка о упису у први разред


У недељу, 2. априла 2023. године у свечаној сали одржаће се родитељски састанак за све родитеље ученика који су заинтересовани да упишу седми и први разред Математичке гимназије и то:

  • у 15 часова за упис и први разред
  • у 16 часова за упис у седми разред.

Обавештења и најаве