Навигација

Недеља сећања и заједништва 7-10. мај 2024.

Обавештења

 

 

 

 

НЕДЕЉА СЕЋАЊА И ЗАЈЕДНИШТВА

Време Активност Место одржавањња

7.5.2024. у 12 часова

Концерт класичне музике

Свечана сала

8.5.2024.

Донација новчаних средстава за фондацију „Ангелина“

Хол школе

9.5.2024. у 14 часова

Радионица „Шта нас повезује?“

Свечана сала

7-9.5.2024. 9-15 часова

Хуманитарана акција прикупљања средстава за Прихватилиште за децу Београда

канцеларија психолога

7-10.5. 2024.

Предаја аудио – визуелних, литерарних и ликовних радова ученика и наставника на тему пријатељства

канцеларија психолога

10.5.2024. у 9 часова

Посета Прихватилишту за децу Београда

Прихватилиште

10.5.2024. у 12 часова

Промоција аудио – визуелних, литерарних и ликовних радова ученика и наставника на тему пријатељства

Свечана сала

 
 
 

Концерт класичне музике – На концерту ће наступити ученици школе који су истовремено и ученици музичких школа. Организатор програма је професорка Јелена Нововић. Сви ученици, наставници и родитељи ученика су позвани да присутвују концерту.

Прикупљање новчаних средстава за фондацију „Англина“ - Предстваници Ученичког парламента ће у холу школе, за време великих одмора, прикупљати новчана средства. Сто са кутијом за донацију биће постављен у холу на првом спрату школе. Средства прикупљена у овој акцији биће уплаћена фондацији „Ангелина“ и намењена куповини матурске хаљине за једну малу матуранткињу.

Радионица „Шта нас повезује?“ - Радионица је намењена дружењу заинтересованих ученика и откривању онога што нас повезује у односима са другима. Радионицу ће реализовати психолози школе. Ученици се за радионицу могу пријавити путем линка.

Промоција аудио – визуелних, литерарних, песничких и ликовних радова ученика и наставника на тему пријатељства – Ученици свих разреда и наставници, од уторка 7. маја до петка 10. маја у 10 часова, могу донети своје радове у канцеларију психолога или их послати мејлом на адресу mg@mg.edu.rs . Радови ће бити промовисани 10.маја у свечаној сали школе.

Хуманитарана акција прикупљања средстава за Прихватилиште за децу Београда – У акцији се прикупљају школски прибор, књиге и играчаке за децу узраста од 7 до 18 година. Донације се могу донети у канцеларију психолога. Група ученика са психологом школе Мирјаном Репац посетиће прихватилиште у петак 10. маја како би донирала прикупљена средства.

Позивамо ученике, наставнике и родитеље ученика да учествују у планираним активностима.