Навигација

Дванаести конкурс

 

До 27. јануара 2023. до 16 часова потребно је поставити готове апликације на форум  https://mtsappkonkurs.rs/.

СПИСАК ТИМОВА КОЈИ СУ СЕ ПРИЈАВИЛИ

 


Почиње 12. mts app конкурс – пријави свој тим и апликацију Београд

3. октобар 2022.

Покренули смо 12. MTS APP конкурс за израду апликација за мобилне уређаје.

Ако имате добру идеју, позивамо вас да је поделите са екипом, направите добар тим и поделите улоге према знању и склоностима. Ваш задатак биће да осмислите апликацију која има друштвено корисну намену, доприноси развоју телекомуникационих услуга, унапређује употребу мобилних телефона и уређаја, или апликацију која даје одговор на нека важна питања из области заштите животне средине, рационалног коришћења природних ресурса и енергије, или доприноси превенцији лошег утицаја на здравље људи.

Уколико ваша апликација буде изабрана међу пет најбољих у Србији, као награду добијате престижне мобилне телефоне и прилику да се у оквиру „Регионалног апп изазова“ такмичите са тимовима из Босне и Херцеговине и Црне Горе и тако освојите главну или специјалну награду.

Да бисте учествовали у 12. mts app конкурсу, потребно је да школа до 25. новембра 2022. године на адресу mtsappkonkurs@telekom.rs пошаље попуњен формулар за пријављивање и одговарајуће сагласности.

Важно је да директор школе својим потписом потврди пријавни формулар. Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, тимови треба да поставе на форум https://mtsappkonkurs.rs/   до 27. јануара 2023. године, уз претходну пријаву и регистрацију на форум.

Избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се у фебруару 2023. године, а потом следи и „Регионални app изазов”.

Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју - направите апликацију која може донети позитивну промену и обезбедити вам вредне награде!

Општи услови

Обавештење о обради података

Формулар пријаве

Обавештења и најаве