Навигација

Десети конкурс

Обавештавамо вас да ће ове године презентација апликација предатих на 10. мтс конкурсу бити организована на даљину,  преко Webex видео конференције, због и даље актуелне епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом. Презентација ће бити одржана у уторак, 9. фебруара 2021. године, са почетком у 11h. Kао и до сада, ученици ће имати по 5 минута за презентацију апликације и 2 минута за питања жирија.

РАСПОРЕД ИЗЛАГАЊА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

УПУТСТВО ЗА WEBEX


И ове године Телеком Србија вас позива да учествујуте у новом циклусу mts app конкурса како би унапредили своје знање у креирању мобилних апликација.

Ваш задатак је да осмислете и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију у Android™ OS-у или iOS-у, за мобилни телефон или таблет, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену, или би на одређени начин могла да унапреди употребу мобилних уређаја, као и да допринесе превенцији или превазилажењу ситуација као што је ситуација настала услед епидемије корона вируса.

Да бисте учествовали у овогодишњем mts app конкурсу потребно је да један члан вашег тима до 20. новембра 2020. године пошаљу попуњен и скениран формулар на e-mail: mtsappkonkurs@telekom.rs. Важно је да директор школе својим потписом потврди пријавни формулар.

Формулар за пријављивање може се преузети на адреси:

https://mts.rs/Drustvena-odgovornost/mts-app-konkurs/a25542-mts-app-konkurs.html

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, ученици у име свог тима треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs до 25. јануара 2021. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум.

Избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се крајем јануара 2021. године, а у другој половини фебруара следи и „Регионални апп изазов”.

Опште услове конкурса можете пронаћи на линку www.appkonkurs.mts.rs, у делу који се односи на пријављивање.

ОПШТИ УСЛОВИ

Обавештења и најаве

Буди хуман - за Филипов живот!

Филипу Дуганџићу (матурирао 1994) је крајем 2021. године дијагностикован злоћудни тумор панкреаса (Ц25.2 Неопласма малигнум панцреатис). Како би Филип наставио са хемотерапијама које држе болест под контролом неопходна му је помоћ свих хуманих људи у виду донација.

Упиши 1582 и пошаљи СМС на 3030 Једнократна помоћ 200 динара!

Опширније

Опширније...