Навигација

Десети конкурс

Обавештавамо вас да ће ове године презентација апликација предатих на 10. мтс конкурсу бити организована на даљину,  преко Webex видео конференције, због и даље актуелне епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом. Презентација ће бити одржана у уторак, 9. фебруара 2021. године, са почетком у 11h. Kао и до сада, ученици ће имати по 5 минута за презентацију апликације и 2 минута за питања жирија.

РАСПОРЕД ИЗЛАГАЊА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

УПУТСТВО ЗА WEBEX


И ове године Телеком Србија вас позива да учествујуте у новом циклусу mts app конкурса како би унапредили своје знање у креирању мобилних апликација.

Ваш задатак је да осмислете и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију у Android™ OS-у или iOS-у, за мобилни телефон или таблет, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену, или би на одређени начин могла да унапреди употребу мобилних уређаја, као и да допринесе превенцији или превазилажењу ситуација као што је ситуација настала услед епидемије корона вируса.

Да бисте учествовали у овогодишњем mts app конкурсу потребно је да један члан вашег тима до 20. новембра 2020. године пошаљу попуњен и скениран формулар на e-mail: mtsappkonkurs@telekom.rs. Важно је да директор школе својим потписом потврди пријавни формулар.

Формулар за пријављивање може се преузети на адреси:

https://mts.rs/Drustvena-odgovornost/mts-app-konkurs/a25542-mts-app-konkurs.html

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, ученици у име свог тима треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs до 25. јануара 2021. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум.

Избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се крајем јануара 2021. године, а у другој половини фебруара следи и „Регионални апп изазов”.

Опште услове конкурса можете пронаћи на линку www.appkonkurs.mts.rs, у делу који се односи на пријављивање.

ОПШТИ УСЛОВИ

Обавештења и најаве