Навигација

Једанаести конкурс

Обавештавамо вас да ће ове године презентација апликација предатих на 11. мтс конкурс бити организована на даљину, преко Wебеx видео конференције, због и даље актуелне епидемиолошке ситуације.

Презентација ће бити одржана у уторак, 22. фебруара 2022. године, са почетком у 10 часова, а према распореду који се налази у прилогу. Kао и до сада, ученици ће имати по 5 минута за презентацију апликације и 2 минута за питања жирија.

УПУТСТВО ЗА KОРИШЋЕЊЕ WЕБЕX MEETINGS АПЛИKАЦИЈЕ НА МОБИЛНОМ ТЕЛЕФОНУ


 

Списак тимова

 


Ако волиш програмирање и имаш добру идеју,

пријави свој тим и учествуј у 11. мтс апп конкурсу!

Београд,  1. октобар 2021.

 

Живимо у времену у ком су чврсте везе и добра комуникација веома важни за успех на послу, у школи и  приватном животу, у времену разних апликација које нам свакодневни живот чине лакшим и занимљивијим. Неке од њих нам омогућавају да посао успешно завршимо са било ког места, радећи синхронизовано на различитим уређајима, друге нам помажу да пружимо помоћ члановима породице у хитним ситуацијама или нам омогућавају даљинско управљање системом грејања на соларну енергију. Има их још много, а ово су само неки од примера апликација за мобилне уређаје које су до сада победиле на мтс апп конкурсу.

Можда баш ваша апликација може да понуди одговор на неке важне теме, а за почетак треба да имате добру идеју и прави тим!

И ове године Телеком Србија вас позива да учествујете у новом, једанаестом циклусу мтс апп конкурса који вам пружа могућност да унапредите своје знање у креирању мобилних апликација и да се такмичите са вршњацима из Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Ваш задатак је да осмислите и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију у Андроид™ ОС-у или иОС-у, за мобилни телефон или таблет, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену, или би на одређени начин могла да унапреди употребу мобилних уређаја, да допринесе превенцији или превазилажењу ситуација на пољу заштите животне средине или ситуација насталих у случају епидемија, као што је епидемија изазвана вирусом корона. 

Уколико ваша апликација буде изабрана међу пет најбољих у Србији, добијате престижне мобилне телефоне и прилику да се такмичите са тимовима из Босне и Херцеговине и Црне Горе и тако освојите главну или специјалну награду на „Регионалном апп изазову”.

Да бисте учествовали у мтс апп конкурсу потребно је да школа до 19. новембра 2021. године на адресу mtsappkonkurs@telekom.rs пошаље попуњен формулар за пријављивање и одговарајуће сагласности. Важно је да директор школе својим потписом потврди пријавни формулар.

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, тимови треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs до 28. јануара 2022. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум.

Избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се у фебруару 2022. године, а потом следи и „Регионални апп изазов”.

Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју, направите апликацију која вам може донети вредне награде!

Општи услови

Формулар за пријаву

Обавештење о обради података о личности

Обавештења и најаве